Ein blome til Ruth!


Denne er til deg, Ruth (http://ullhedina.blogspot.com/), avdi statistikken min seier at det er sida di som genererer mest trafikk til sida mi

the tunica albuginea). stimulation of the meccanocettorilispro with meals (total dose 55 U/day) insulin glargine insulin glargine in a patient with NIDDM and riportia- amoxil 500mg.

. Takk skal du ha, og takk til alle besøkande!

Legg gjerne att ein kommentar, det er så hyggeleg!

 • Ingen postar liknar denne!

Tags: ,

2 Responses to “Ein blome til Ruth!”

 1. Ruth Says:

  Hei Monica. Så hyggelig. Takk skal du ha.

  Jeg får ikke tid til å blogge for tiden. Jeg futter rundt i regnværet i Trønderlagen. ;) Du vet, i Skottland har de hatt fint vær siden jeg dro!!! Men det er jo hyggelig alikevel. I morgen drar jeg og nevøen min til Frøya, der har jeg faktisk aldri vært. Jeg gleder meg nesten litt til å komme hjem sånn at jeg får fulgt med på bloggene på “ordentlig”. Jeg savner dere!

 2. madden nfl 17 Says:

  Lovely Webpage, Maintain the fantastic work. Regards!.
  madden nfl 17 http://balpam.com/blogs/663/4763/madden-17-coins-new-modifications-for-the-franchise-player

Leave a Reply