Nordic feet #1


Merete har drege i gang ein ny runde med “Nordiske føter“, og eg vil vere med!

Temaet i dag er haust, og det var jo lett, med ein haug med haustlauv ute på gardsplassen. Eg hadde eigentleg ein plan om å ha på meg fjellsko og gå ut og ta fleire “blinkskot” av lauv og føter, men vart litt meir i tvil då naboen kom heim. Greit nok, han veit vel eigentleg at leigebuarane hans ikkje er heilt som alle andre, men å springa rundt i fjellsko med speilreflekskamera og berre ta bilete nedover, trur eg kunne fått sjølv han til å undra meir enn godt er

post-surgical interactions. Thenot necessarily a problem true story.

. Difor vart det berre ein snartur i støvlane til stor-guten (som er mange nummer for store), men her er det iallfall haust:


Lauvet har ungane raka i dag for å kunne hoppa i det etterpå.


Graset burde vel eigentleg ha vore klipt ein gong til før snøen kjem ..?


Det er ikkje til å kome unna, vi må nok ta ein ryddedag ute snart!

Kvar er dine føter når det er haust?

 • Ingen postar liknar denne!

Tags: ,

5 Responses to “Nordic feet #1”

 1. Hobbygåsa Says:

  Flotte bilder av høstføtter – ha en fin uke!

 2. Synnøve Says:

  Ja, du sier noe, det HADDE kanskje sett litt rart ut, men ….. Det ble jo morsomme bilder uansett. Her i heimen ble høstryddinga tatt i går, det ble nå mest å sette inn møblene, og tømme blomsterkrukker.

 3. mereteveian Says:

  Takk, – jeg ventet til paret med hund hadde passert før jeg tok bilder av føtter og høst og fine farger. Det er ikke til å komme helt unna: En føler seg litt “rar” når en vimser rundt med kameraet til tider.
  Kjekt å vite hvor dine føtter har vært på høst-safari!

 4. Tankar ved eit tastatur Says:

  Travis Eichelmann

  I found a great…

 5. Hollis Vue Says:

  Hi there, There’s no doubt that your site may be having internet browser compatibility problems. Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it’s got some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, wonderful website!

Leave a Reply