Adventstid


Endeleg er det advent! I går koste vi oss alle i lag med Jul i Svingen på TV, pepparkaker, “kvitkjeks”, karamellar og julebrus.

Og mor sjølv fann noko å kosa seg med; eit flott mønster på pulsvanter på Ravelry då eg prøvde å finna ut kva eg skulle laga av det herlege garnet eg kjøpte på Crafty Planet i Minneapolis! Pulsvantene var veldig lettstrikka, dei vart faktisk ferdige på ein kveld:

Dei har ein herleg passform og er mjuke og varme. Og dei har allereie vore med meg ut i dag! :)

Ha ei herleg adventstid alle saman!

Tags: , , ,

5 Responses to “Adventstid”

 1. Ruth Says:

  Koselig ser det ut til å være hjemme hos dere og den kalenderen ser mer enn spennende ut. Jg skal inn å titte på mønsteret. Pulsvarmere blir det strikket mange av her – i disse førjulstider. :)

  Ha en riktig flott dag.

 2. Ingrid Elise Says:

  Er det de pulsvarmerne jeg fikk, eller ligner de bare? Forresten, så var de veldig gode. Har brukt dem både på skolen og om natta.

 3. minica Says:

  Det er nok desse, ja, Ingrid! :) Dei heiter “Alice Cullen fingerless mittens” og originalen kan du sjå her: http://twilightsaga.wikia.com/wiki/File:AliceNM.jpg

 4. Solveig Says:

  Jeg er ikke særlig god på strikkepinnene, men jeg våger meg frampå for å spørre hvordan du har snekra sammen den adventskalendern? Den var utrolig dekorativ!! Kanskje kan jeg klare å lage noe lignende til jula igjen?

 5. Monica Says:

  Ah, denne er såre enkel, Solveig! Det er ei kjøkkenstang frå Ikea, omlag som denne: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/20115745

  Pakkane er pakka inn med lange band og dato, og knyta fast på stanga. Eit lite tips er at det er lettast (for ungane) om du startar med å henge opp pakkane “motsett” veg, frå 24 og nedover, i og med at dei blir hangande bakerst/nedst. :)

Leave a Reply