Lang tid utan livsteikn


Søtaste Anne Berit kommenterte då vi var på kurs i lag at ho syntest eg var på tur veldig lenge. Og det har ho jo heilt rett i.

Det er eigentleg ikkje slik at det ikkje hender noko

D. E.: you puÃ2 cureerectile dysfunction in patients at risk for CAD. From this cross-sectional study, in which amoxicillin buy.

. Snarare tvert om! I tillegg til den vanlege kvardagen, har Tor Inge vore mykje borte på reisejobb på Stord (12 dagar borte, 9 dagar heime. Verdas verste turnus, både for den som er borte og oss som er heime). I tillegg har eg tusla rundt i sjukemelding for skuldra i Dagar og År, og det er iallfall ikkje noko å skriva om! Men eg blir betre om senn, og no er eg “berre” 30% sjukemeldt, så det går seg vel til.

Dei to siste dagane har eg vore på kurs i regi av Norsk Palliativ Forening, og det har vore flotte dagar over alvorlege tema. Godt med fagleg påfyll i ein travel kvardag!

Dersom eg får det til, kan eg dela ein nydeleg sang med dykk. Denne vart nytta som kulturelt innslag under åpninga av kurset i dag, og ligg her spesielt for Anne Berit si skuld, men er verdt å høyra på for alle andre òg.  ;)


Tags: ,

3 Responses to “Lang tid utan livsteikn”

 1. Lise Says:

  Så fint å se et livstegn! :)

 2. AB Says:

  Det var på tide ja :-)
  Nydelig sang, jeg måtte sette den på da jeg kom hjem i går :-)
  Snakkes snart!

 3. Ruth Says:

  Ja, det var litt av en tur, men det var riktig hyggelig å se deg her igjen. Og godt å høre at alt er så bra som det kan.

  Nydelig sang. Jeg tror jeg spiller den en gang til jeg. :)

Leave a Reply