Lang tid utan livsteikn

Søtaste Anne Berit kommenterte då vi var på kurs i lag at ho syntest eg var på tur veldig lenge. Og det har ho jo heilt rett i.

Det er eigentleg ikkje slik at det ikkje hender noko. Snarare tvert om! I tillegg til den vanlege kvardagen, har Tor Inge vore mykje borte på reisejobb på Stord (12 dagar borte, 9 dagar heime. Verdas verste turnus, både for den som er borte og oss som er heime). I tillegg har eg tusla rundt i sjukemelding for skuldra i Dagar og År, og det er iallfall ikkje noko å skriva om! Men eg blir betre om senn, og no er eg “berre” 30% sjukemeldt, så det går seg vel til.

Dei to siste dagane har eg vore på kurs i regi av Norsk Palliativ Forening, og det har vore flotte dagar over alvorlege tema. Godt med fagleg påfyll i ein travel kvardag!

Dersom eg får det til, kan eg dela ein nydeleg sang med dykk. Denne vart nytta som kulturelt innslag under åpninga av kurset i dag, og ligg her spesielt for Anne Berit si skuld, men er verdt å høyra på for alle andre òg.  ;)

Tags: ,

3 Responses to “Lang tid utan livsteikn”

 1. Lise Says:

  Så fint å se et livstegn! :)

 2. AB Says:

  Det var på tide ja :-)
  Nydelig sang, jeg måtte sette den på da jeg kom hjem i går :-)
  Snakkes snart!

 3. Ruth Says:

  Ja, det var litt av en tur, men det var riktig hyggelig å se deg her igjen. Og godt å høre at alt er så bra som det kan.

  Nydelig sang. Jeg tror jeg spiller den en gang til jeg. :)

Leave a Reply