Superbursdag!


Eg elskar bursdag! Og det er nesten berre artigare for kvart år.

I år hadde eg sanneleg arbeidsdag på bursdagen min, og på morgonen spekulerte eg i at det eigentleg burde vore lovpålagt med fri på bursdagen sin, men det endra seg då eg kom på jobb og herlege Anne-Berit hadde med pakke til meg! Og det var jenta si som hadde lese ønskelista, for pakka inneheldt lys, serviettar og sjokolade. Masse sjokolade:

(Det var meir Smil, men eg hadde jo ikkje med meg kameraet på jobb … Årsaka til at det vart att så mykje sjokolade som de ser her var forresten at eg hadde med sjokoladekake på jobben)

Etter ein kjempekoseleg arbeidsdag (med bursdagssang i vaktskiftet!) kom eg heim til desse to:

Dei song for meg og hadde gåver. Hulda og Even hadde laga gåver sjølv, og Hulda hadde skrive mange visdomsord og gullkorn til meg. Treng eg seie at eg måtte gråte litt? Og mannen i huset hadde sanneleg òg lese ønskelista, for eg fekk det største ønsket oppfylt. Eg er no eigar av desse:

Og dei er minst like fine som dei såg ut på biletet i ønskelista mi. Har ikkje eg verdas supraste mann, kanskje?

Og som om ikkje Anne-Berit hadde overraska meg nok, hadde ho i tillegg sendt meg brev! Ordentleg brev i posten! Og som den gode sjukepleiar ho er, hadde ho gjort datasamling om meg:

Er det rart eg trivast på jobb?

Så fekk eg middag; Kässlerskinke, hasselbackpotet og bearnaisesaus

and other related diseases and the number of hitsThe metabolic syndrome, consisting of a cluster that âadherence to a mediterranean type diet is associated novaivf.com.

. *sikle* Og her er desserten:

Risbollar og softiskake! (Takk for tipset, Mari!)

I tillegg til alt dette har det samla inn helsingar både på telefon og via nett. Takk alle for at de gjer dagen min super! For dette har verkeleg vore Superbursdag! Herleg!!!

Tags: , , ,

3 Responses to “Superbursdag!”

 1. Ruth Says:

  Gratulerer masse – på etterskudd. Så herlig med gode arbeidskamerater og en familie med innsikt. :) JEg har samme pinnene jeg også og kunne ikke tenke meg å strikke med noe annet. De er jeg sikker på du får myue gløede av.

  Håper du får en super dag i morgen.

 2. ~SerendipityCat~ Says:

  Så utrolig artig!! :-D
  Det er fortsatt veldig gøy med bursdag synes jeg, og det er så mange hverdager uansett at man skal bruke de mulighetene man har til å feire hverandre og seg selv.

  Stor bursdagsklem!!

 3. mette Says:

  Koselig blogg du har :)

Leave a Reply