Den fyrste frostnatta …

I dag sto eg opp til eit tynt rimlag på bakken. Den fyrste frostnatta har vitja oss.

Det gjer meg alltid litt melankolsk. Er det verkeleg over alt no? Er det snart vinter? Men eg er jo ikkje klar enno! Eg har ikkje rydda i hagen, eg har sommarsko på bilen (og meg sjølv og ungane), eg har ikkje gått over kleshaugen for å sjå kva som trengst til vinteren, eg veit ikkje en gong kvar vottane mine er ..!

Kjære frosten; kan du vente litt før du held fram? For mi skuld?

  • Ingen postar liknar denne!

Tags: ,

3 Responses to “Den fyrste frostnatta …”

  1. Lasse G. Dahl Says:

    Fine tanker, og det siste bildet var kjempefint. Men jeg lurer på om det ikke hadde blitt enda bedre dersom du hadde klippet bort den nederste tre-delen?

  2. minica Says:

    Takk for godt tips! Det er fiksa no. :)

  3. AB Says:

    Liker høsten jeg :-) Utenom når jeg står opp på søndagsmorgen med is på ruta uten hansker og isskrape…

Leave a Reply