Hunden Ringo er sakna!

Ringo, ein 2 år gammal beagle, kom bort på tur frå Nordkleiva i Verdal søndag 15/4-12. Siste spor etter han er sett på Hellhaugen nord for Høysjøen med retning mot Bynavola, i dette området (kartet er klikkbart):

Det er mykje rein og vilt i området, og mange “interessante lukter” for ein unghund, så han kan i utgangspunktet ha gått veldig langt!

Vi fekk takka vere etterlysning på Facebook og hos Politiet fleire tips om at det var ein hund i los i området Leirådal-Vuku. Dette tipset har vi sjekka ut, og fann ut at det må ha vore ein større hund (potespora var for store til å vere beagle).

Vi har òg vore i Henning, Ogndal og inn til Mokk gård utan at vi fann spor eller høyrde noko.

Ringo har eit brunt halsband i lær med ein medaljong der det står at han er mikrochippa. Dersom du finn han, trur du ser han, eller høyrer noko som kan vere ein beagle i los i det aktuelle området vil vi gjerne høyre fra deg på tlf 9944 3999 (Monica Gausen) eller 4650 1435 (Tor Inge Leirset), eller ta kontakt med politiet på 02800. På førehand takk! Vi vil gjerne ha heim hunden vår så snart som mogleg!

Fra Desktop
Fra juni2011

Tags: ,

One Response to “Hunden Ringo er sakna!”

  1. AB Says:

    Håper han kommer hjem igjen fort! Lykke til kjære søteste du.

Leave a Reply